Parterapi

Har du/I problemer med at få kommunikeret tingene ud på en måde, hvor I kan indgå i en konstruktiv dialog omkring jeres parforhold? Eller trænger I til et ”sundhedstjek” i forholdet?

De fleste starter i parterapi, når der er opstået problemer, som ikke kan løses ved dialog mellem parterne. Som oftest har begge et ønske om at få løst en given situation, men ved ikke hvordan det skal gribes an.

I kan også som par have et ønske om at blive bedre til at tale sammen. Ofte opstår problemerne, fordi man glemmer at lytte til hinanden. Det kan være oversete behov, usagte ønsker eller forskellige syn på, hvordan fremtiden skal se ud.

Parterapi vil kunne hjælpe jer med at få sat ord på de følelser og ønsker der måtte være og ikke mindst til at lære at lytte bedre til hinanden. Ofte tror vi at vores partner ved hvad vi tænker og ønsker og på den konto opstår der mange misforståelser, som kunne være undgået.

Sundhedstjek i parforholdet er sundt løbende at gøre. Tager vi hinanden for givet? Vil vi stadig det samme? Er gnisten der stadig osv.

Ved at passe på hinanden i parforholdet, kan man tage mange problemer og konflikter i opløbet. Så derfor anbefaler jeg at man ind imellem tager temperaturen i parforholdet.